2010-06-19

6/19土 TEDxTokyo_yz のタイムテーブル

http://tedxtokyoyz.com/program/

http://tedxtokyoyz.com/files/TEDxTokyoyz_program.pdf より

13:00 - 13:15 15min Welcome message "What's TEDx and TEDxTokyo yz?"

13:15 - 13-40 25min Open Reel Ensemble

13:40 - 13:50 10min Nosigner

13:50 - 14:00 10min 高木 美香

14:00 - 14:15 15min TED Talk:Kiran Ver Sethi

14:15 - 14:35 20min Chuck Sandy

14:35 - 14:45 10min 岡美織

14:45 - 14:55 10min TED Talk:Derek Sivers

15:55 - 16:05 10min 川上

16:05 - 16:20 15min TED Talk : Erin McKean

16:20 - 16:35 15min 菅野康太

16:35 - 16:55 10min ACCI BABA

16:55 - 17:35 40min Workshop

17:35 - 17:45 15min TED Talk : Tom Wutijec

17:45 - 17:55 10min Annie Virnig

17:55 - 18:10 15min 兼松佳宏

18:10 - 18:15 05min Closing "Now What?"

記事への反応(ブックマークコメント)

アーカイブ ヘルプ
ログイン ユーザー登録
ようこそ ゲスト さん