「Scraper」を含む日記 RSS

はてなキーワード: Scraperとは

2019-02-09

anond:20190209140048

Wikipediaでも味蕾を傷つける可能性があると書いてあるけど、その参照先はここ。

Tongue‐Cleaning Methods: A Comparative Clinical Trial Employing a Toothbrush and a Tongue Scraper

Dr. Vinícius Pedrazzi, Sandra Sato, Maria da Glória Chiarello de Mattos, Elza Helena Guimarães Lara, Heitor Panzeri

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1902/jop.2004.75.7.1009

2017-03-24

procedure (revised)

Day 1

flour 506g

h20 390cc

IDY 1.5g

VC slightly

Day 2

Duration of bulk-ferm. is around 18H.

Preshape dough using scraper.

Prepare coated al foil for microwv.

Then toss it into microwv.

Knead

Add salt(12g), flour (94g), and IDY (4.5g).

Then, slap and fold dough for several minutes.

Then, shape dough and toss them into bakewares.

Fnl proof

Leave them for 8H.

Then, bake them.

2016-11-20

no knead bread7

NKB

酔っぱらって計量したので、hydration不明

19H bulk fermentation

めちゃくちゃ膨らんでいた。

preshaping: scraper technique

ref: https://youtu.be/vEG1BjWroT0

シリコンマットの上!

うまくいった!

final proof: ステンレスボウルの中

home oven 220 deg

∴蓋つきで35分焼いた方がいい。

 
アーカイブ ヘルプ
ログイン ユーザー登録
ようこそ ゲスト さん